Шукати в цьому блозі

Перекладач

понеділок, 30 вересня 2019 р.

Contemporary music days in Vinnytsia-2019 - Дні сучасної музики у Вінниці



  • 🎼 З 17 по 20 жовтня XVIII Форум «Дні сучасної музики у Вінниці» - Contemporary music days in Vinnytsia-2019!
    ✔️ Вперше в Україні відбудеться показ моноопери «Леді Лазарус» на тексти культової американської поетеси Сильвії Плат, Джеймса Джойса і Річарда Баха.
    ✔️ Поєднанням справжньої «краси і жаху», пластики та співу вразить приголомшливий музично-театральний перформенс за мотивами твору Девіда Ленга «The little match girl passion», що був удостоєний «Греммі» та Пулітцерівської премії.
    ✔️Проект «Венера у хутрі» презентує найкращу музику сучасних українських композиторів.
    ✔️І саме у Вінниці відбудеться допрем’єрний показ опери «Ярослав Мудрий», на постановку якої режисер Богдана Латчук виграла грант Президента України.
    Концерти фестивалю проходитимуть на двох концертних майданчиках - у концерт-холі «Моnt Blanc» та Вінницькому академічному театрі імені Садовського.
    👉 Вхід для глядачів буде безкоштовним завдяки потужній підтримці Вінницької міської ради та Український культурний фонд - державної інституції, яка у 2017 році була створена для сприяння розвитку культури і мистецтва України, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір,
    Але оскільки кількість місць у залах все-таки обмежена, усім бажаючим потрібно зареєструватися на офіційному сайті contemporary-vinnytsia.blogspot.com та отримати запрошення на концерт по електронній пошті.
    Кому буде важко це зробити самостійно, допоможуть у інформаційному центрі фестивалю, (перший поверх будівлі «ВІНТЕРА» на вулиці Театральна, 15).
    📞 Телефон фестивалю: (0432) 690 - 025.
    У відеоролику звучить неповторна музика Максима Шоренкова - shorenkov.com
    #ЗаПідтримкиУКФ
    #contemporarymusicdaysinvinnytsia
    #contemporarymusic #festival
    #Вінниця #Винница

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошення на концерти фестивалю CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019

Як отримати запрошення на концерти фестивалю CONTEM P ORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019? 1. Обирайте бажаний концерт і пере...