Шукати в цьому блозі

Перекладач

понеділок, 19 березня 2018 р.

Дводенцівка розчулила, флояра зачарувала, «Нитки Шоренкова» здивували: вінничани «смакували» сучасною музикою

Неймовірне поєднання етнічних мотивів та електронної музики зачарували вінничан на фестивалі Contemporary Music Days In Vinnytsia-2018. Позавчора у Вінницькій філармонії глядачів вражали музиканти Максим Бережнюк та Максим Шоренков, повідомляє Vlasno.info.

 У другому відділенні фестивалю 17 березня вінничани мали нагоду відчути неймовірне, іноді фантасмагоричне сплетіння звуків, які дарували численні духові, класичні та електронні музичні інструменти. 

– Зараз на цю сцену вийде музикант-екпериментатор, який грає на понад 50 духових інструментах. Спеціально попросив записати всі назви інструментів з наголосом. Щоб не помилитись. Отже, Максим гратиме на дуді, флоярі, денцівці, дводенцівці, сімействі сопілок, дримбі, дудуку, телинці, пан флейті, окарині, дуді і хулусі, - перерахував ведучий концерту Павло Третьяков. - А знаменитий композитор, піаніст та шоумен Максим Шоренков дивуватиме вас грою на роялі, двох синтезаторах, "Нитках Шоренкова", дримбі, дудуку, колісній лірі, телинці, зозулі та дримбі. Словом, зустрічайте людей-оркестрів: Максима Бережнюка і Максима Шоренкова.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошення на концерти фестивалю CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019

Як отримати запрошення на концерти фестивалю CONTEM P ORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019? 1. Обирайте бажаний концерт і пере...