Шукати в цьому блозі

Перекладач

неділю, 18 березня 2018 р.

У Вінниці відомі музиканти імпровізували і присвячували композиції містянам

Синтез народного мелосу, електроніки, запальних ритмів і джазових гармоній презентував перший день фестивалю Contemporary music days, який 17 березня розпочався у Вінниці. Його програма продумана так, щоб кожен глядач отримає максимум насолоди та вражень. Через це в залі Вінницької обласної філармонії імені Леонтовича не було, де яблуку впасти. Розпочав концертну програму першого дня проект «MARIOLOGIA», музиканти якого представили сучасну інтерпретацію літургічних григоріанських піснеспівів, а також оригінальні застосування незвичних комбінацій голосів та інструментів (ударні, арфа, гобой тощо).

Другий концерт презентував грандіозний електро джаз-фолк проект із вражаючим відеоартом від відомих в Україні та за її межами музикантів Максима Шоренкова та Максима Бережнюка. Вінницькі глядачі вперше мали можливість побачити феєричний світломузичний перфоменс «Нитки Шоренкова». Після виступу вони кілька разів викликали на біс артистів, які тішили і вражали водночас неймовірними імпровізаціями. Для приклад, глядачі назвали три ноти: ля, ре, до – і музиканти тут же створювали композицію, яку подарували місту.

Детальніше »

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошення на концерти фестивалю CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019

Як отримати запрошення на концерти фестивалю CONTEM P ORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019? 1. Обирайте бажаний концерт і пере...