Шукати в цьому блозі

Перекладач

середу, 7 березня 2018 р.

Запальний джаз-фолк, магічний дудук і унікальні «Нитки Шоренкова» 17 березня у Вінниці!

Генії-мультиінструменталісти Максим Шоренков та Максим Бережнюк протягом концерту заграють на понад 20-ти унікальних музичних інструментах
Уже через тиждень, 17-18 березня, у Вінницькій обласній філармонії стартує фестиваль Contemporary Music Days In Vinnytsia.
Грандіозним фіналом першого дня фестивалю 17 березня о 20.00 стане концерт «Нитки Шоренкова» - спільний електро-джаз-фолк проект відомих музикантів Максима Шоренкова та Максима Бережнюка.
Глядачів чекає неповторний синтез народного мелосу, запальних ритмів і терпких джазових гармоній у поєднанні з яскравою харизмою творців.

Максим Бережнюк грає на понад 50-ти народних духових інструментах, а також на всьому, з чого можна видути звук (навіть на пластикових пляшках!), відтворюючи не лише народні та класичні мелодії, а й рок-хіти. Він встиг відзначитися в інструментальних складах Святослава Вакарчука та Ірини Білик.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошення на концерти фестивалю CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019

Як отримати запрошення на концерти фестивалю CONTEM P ORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019? 1. Обирайте бажаний концерт і пере...