Шукати в цьому блозі

Перекладач

пʼятницю, 2 лютого 2018 р.

У Вінниці відбудеться фестиваль CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2018 (Фото+Відео)

17-18 березня для вінничан та гостей міста відкриються двері у світ сучасної музики – багатогранний і неочікуваний, захоплюючий і вражаючий, глибокий і по-справжньому незабутній. Глядачі побачать 4 новаторські та ексклюзивні музичні проекти, створені видатними митцями сучасності.

- Фестиваль CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA – це нове обличчя Форуму молодої музики «Барви музики ХХ століття», який протягом 16 років знайомив вінничан із кращою авангардною музикою України та світу, - розповідає директор CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA, заслужена артистка України Ірина Френкель. - Провести не просто ребрендинг, а повний перезапуск, ми вирішили тому, що сучасна музика вже давно вийшла за рамки виключно авангарду. Якщо раніше ми мали справу з музикою ХХ століття, то за ці 17 років виникли нові музичні течії ХХІ століття, з’явилися нові надзвичайні імена, які працюють у принципово нових жанрах та манері. Це вже не просто нова, а новітня музика! Її краса та розмаїття, глибокий та багатогранний світ щороку будуть представлені на нашому фестивалі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошення на концерти фестивалю CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019

Як отримати запрошення на концерти фестивалю CONTEM P ORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019? 1. Обирайте бажаний концерт і пере...