Шукати в цьому блозі

Перекладач

пʼятницю, 2 лютого 2018 р.

НА ВІННИЧАН ЧЕКАЄ ГРАНДІОЗНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СУЧАСНОЇ МУЗИКИ

За півтори місяці у Вінниці розпочнеться фестиваль CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA, який обіцяє стати неабиякою культурною подією. Про це під час прес-конференції наголосила директор фестивалю Ірина Френкель, повідомляє Vlasno.info. 

– Це буде два дні неймовірних емоцій, – запевняє вона. – Адже сучасна музика поєднує в собі інструментальні композиції, театралізоване дійство та нові манери виконання. 

Першого дня, 17 березня, вінницька публіка познайомиться з музичним проектом «MARIOLOGIA». Тут можна буде почути неординарне поєднання голосів та інструментів (ударні, арфа, гобой, співочі чаші, ножиці, скляні кулі тощо). 

Проект готували протягом року вокальний ансамбль сучасної музики ALTER RATIO (Київ) та чотири відомих українських композитора. Це Максим Шалигін (Україна/Нідерланди), Святослав Луньов (Україна), Максим Коломієць (Україна/Німеччина) і Олексій Ретинський (Україна/Австрія). 

Джерело: vlasno.info

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошення на концерти фестивалю CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019

Як отримати запрошення на концерти фестивалю CONTEM P ORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019? 1. Обирайте бажаний концерт і пере...