Шукати в цьому блозі

Перекладач

пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Композитор Шоренков подарував Вінниці мелодію, а учні «Вишеньки» зіграли на одній сцені з зірками авангарду

17-18 березня у Вінниці пройшов фестиваль ContemporaryMusicDaysIn Vinnytsia-2018.

Протягом двох днів у концертній залі Вінницької обласної філармонії вінничани та гості міста знайомились з сучасною новаторською музикою провідних українських композиторів та виконавців, що здобули славу та визнання у Європі.

Кожен концерт був несхожим на інший. І саме у цьому, одностайно зійшлися у враженнях глядачі, «родзинка» фестивалю.

Під час кожного нового виступу вінничани отримували знайомство з іншим жанром, нові неочікувані музичні відкриття та сюрпризи, а відповідно - абсолютно різні неповторні відчуття та враження.

Фестиваль ContemporaryMusicDaysIn Vinnytsia-2018 пройшов за підтримки Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної державної адміністрації Валерія Коровія.

Головний організатор фестивалю – Благодійний фонд сприяння розвитку талантів Поділля.



1 коментар:

  1. містер Педро абсолютно неймовірний. він був таким чуйним, таким терплячим і чесним і просто чудово виконував свою роботу кредитного спеціаліста. Я куплю з ним кожен майбутній будинок, якщо коли-небудь переїду в округ Колумбія. він просто найкращий». Я рекомендую всім, хто тут шукає позику, зв’язатися з кредитним спеціалістом Педро на електронну адресу... pedroloanss@gmail.com зателефонувати в WhatsApp: +18632310632

    ВідповістиВидалити

Запрошення на концерти фестивалю CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019

Як отримати запрошення на концерти фестивалю CONTEM P ORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019? 1. Обирайте бажаний концерт і пере...