Шукати в цьому блозі

Перекладач

пʼятницю, 23 березня 2018 р.

«Нитки», на яких можна грати, і перед якими схилив голову весь музичний світ – вперше почули вінничани!

Про незвичний музичний інструмент пишуть дисертації!

Звуки ниток захоплюють і тому їх порівнюють із магією.

А головне – унікальні «Нитки Шоренкова» 17 березня вперше зазвучали у Вінниці!

Саме цей концерт став одним з найяскравішим на фестивалі CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2018, який 17-18 березня відгримів у концертній залі Вінницької обласної філармонії.

- Запрошуючи Максима Шоренкова до Вінниці, ми точно знали, що цей концерт змінить уявлення вінничан про музику! І бурхливі овації, якими у фіналі наші вдячні глядачі зустрічали Маестро Шоренкова - найяскравіше підтвердження, що все вдалося. Наша публіка завжди дуже тонко відчуває якісний український музичний контент і ми щоразу намагаємося її приємно порадувати і здивувати, - відзначає директор фестивалю CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA, заслужена артистка України Ірина Френкель. - «Нитки Шоренкова» — це видатний винахід та інновація знаменитого українського композитора Максима Шоренкова, що представляє нові музичні Всесвіти. Живий дотик Майстра до ниток народжує чарівну магію звуку, полонячи серця глядачів приголомшливим світломузичним перформансом. У Максима Шоренкова є дві версії його музичного інструменті і нам особливо приємно, що у Вінницю він привіз обидва. Вінниця почула, як звучать і акустичні, і електронні «Нитки Шоренкова».

Детальніше »


Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошення на концерти фестивалю CONTEMPORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019

Як отримати запрошення на концерти фестивалю CONTEM P ORARY MUSIC DAYS IN VINNYTSIA-2019? 1. Обирайте бажаний концерт і пере...